Byåsen Bredde - Storhamar 25-24 (lørdag)

Storhamars andrelag hadde en god helg. Lørdag var de nær ved å ta seieren mot serieleder Byåsen, men tapte til slutt knepent med ett mål.

- Vi spiller en god kamp. Det var kanskje årsbeste av oss rent spillemessig. Selv om det er litt surt å tape med ett mål var den fin opptur for både spillerne og alle rundt laget, sier trener Marius Beck.

Anna Feiring Ellingsen Storhamars toppscorer med fem mål.

Melhus/Gimse - Storhamar 21-33 (søndag)

Søndag fulgte Storhamar-jentene opp med seier over Melhus/Gimse. Storhamar spilte en litt rotete førsteomgang, og lå under med ett mål til pause. I andreomgang stemte det imidlertid bedre, og de kunne til slutt juble for en komfortabel 12-målsseier.

Maria Elise Landevaag og Mina Ingeborg Paulsen Stenberg ble Storhamars toppscorere med seks fulltreffere hver.

- I andreomgang får vi satt et veldig godt forsvar og kontrer inn mange mål. I sum har det vært en veldig fin helg, sier Beck.

Etter søndagens seier klatret Storhamar opp på tredjeplass på tabellen i andredivisjon.

NTNUI Håndball - Storhamar 34-30 (lørdag)

Storhamars herrelag spilte også to kamper i Trøndelag denne helgen.

Mot NTNUI lørdag satte Isak Leine inn hele ni scoringer fra sjumetersmerket og to fra åpent spill og ble Storhamars toppscorer, men det holdt ikke. Storhamar tapte til slutt med fire mål.

Skogn - Storhamar 38-34 (søndag)

Søndag ble det nok et tap for Storhamar-gutta mot tabelljumbo Skogn, som dermed knappet innpå Storhamar på 10. plass på tabellen.

- Vi spiller forsåvidt helt greie kamper både lørdag og søndag, men vi mangla litt på forsvarsarbeidet, sier lagleder Vigdis Nyhus. 

Mot Skogn ble Isak Leine igjen Storhamars toppscorer, også denne gang med 11 mål.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.