Byåsen Bredde - Storhamar 25-24 (lørdag)

Storhamars andrelag hadde en god helg. Lørdag var de nær ved å ta seieren mot serieleder Byåsen, men tapte til slutt knepent med ett mål.

- Vi spiller en god kamp. Det var kanskje årsbeste av oss rent spillemessig. Selv om det er litt surt å tape med ett mål var den fin opptur for både spillerne og alle rundt laget, sier trener Marius Beck.

Anna Feiring Ellingsen Storhamars toppscorer med fem mål.

Melhus/Gimse - Storhamar 21-33 (søndag)

Søndag fulgte Storhamar-jentene opp med seier over Melhus/Gimse. Storhamar spilte en litt rotete førsteomgang, og lå under med ett mål til pause. I andreomgang stemte det imidlertid bedre, og de kunne til slutt juble for en komfortabel 12-målsseier.

Maria Elise Landevaag og Mina Ingeborg Paulsen Stenberg ble Storhamars toppscorere med seks fulltreffere hver.

- I andreomgang får vi satt et veldig godt forsvar og kontrer inn mange mål. I sum har det vært en veldig fin helg, sier Beck.

Etter søndagens seier klatret Storhamar opp på tredjeplass på tabellen i andredivisjon.

NTNUI Håndball - Storhamar 34-30 (lørdag)

Storhamars herrelag spilte også to kamper i Trøndelag denne helgen.

Mot NTNUI lørdag satte Isak Leine inn hele ni scoringer fra sjumetersmerket og to fra åpent spill og ble Storhamars toppscorer, men det holdt ikke. Storhamar tapte til slutt med fire mål.

Skogn - Storhamar 38-34 (søndag)

Søndag ble det nok et tap for Storhamar-gutta mot tabelljumbo Skogn, som dermed knappet innpå Storhamar på 10. plass på tabellen.

- Vi spiller forsåvidt helt greie kamper både lørdag og søndag, men vi mangla litt på forsvarsarbeidet, sier lagleder Vigdis Nyhus. 

Mot Skogn ble Isak Leine igjen Storhamars toppscorer, også denne gang med 11 mål.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00