HamKam – Vålerenga 2 2–0

Franck Semou, som har vært HamKams kaptein denne sesongen, er sykmeldt den neste måneden.

Dermed er det François Yabré som bærer kapteinsbindet mens dansken er ute.

Og kanskje kan det også bli permanent for resten av sesongen.

Stiller opp

– Treneren må bestemme. Dersom han sier at jeg skal være kaptein, vil jeg gjøre jobben for ham, sier Yabré til HA-sporten.

26-åringen kommer uansett til å gi alt for HamKam – uansett hva som skjer.

– Det har ikke noe å si for meg om jeg er kaptein eller ikke. Jeg er en soldat, og jeg vil gjøre jobben min uansett, sier han.

Selv om det er Semou som har hatt kapteinsansvaret så langt i år, har ikke den tidligere Kongsvinger-spilleren vært redd for å gå foran.

– Jeg har alltid tenkt at man kan lede laget – selv om man ikke har bindet rundt armen.

Og det er akkurat den innstillingen trener Kevin Knappen berømmer ham for.

– Jeg synes Yabré har vært god i hele år. Han går foran – med eller uten bindet, sier Knappen.

kan vrake semou

Da Knappen blir spurt om det kan være aktuelt å skifte kaptein, svarer han følgende:

– Vi har et kapteinsteam som består av Franck, Truls (Jevne Hagen) og Yabré. Så det kan være hvem som helst av dem som leder laget. Men vi får se. Yabré er godt kjent med rollen, så det vil gå fint, sier han.

Yabré var glad for å slå tilbake med en solid seier lørdag.

– Dette var en god jobb fra hele laget. Vi ønsket å slå tilbake fra tapet for Nybergsund før sommerpausen, og det var godt å få tre poeng, sier han.

kryptisk Knappen

Knappen forteller at klubben jobber med å forsterke stallen til en tøff høstsesong.

– Vi er i dialog med flere spillere, for vi må ri flere hester. Vi kan ikke satse alt på én spiller, sier Knappen, som forteller at laget ser etter spillere i Norden.

Lørdag var han fornøyd med det laget hans presterte mot Vålerenga 2.

– Vi er solide hele kampen gjennom, og vi skaper mange store sjanser. Men vi burde ha scoret flere mål, avslutter han.

Les også
SPORT

HATV: Ivar Sollie Rønning ga HamKam en knallstart på høstsesongen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.