Forrige uke gikk HamKam ut med nyheten om at Kevin Knappen ikke blir lagets trener neste sesong.

Nå er spekulasjonene rundt nye navn kommet i gang, og den tidligere Kamma-spissen nevnes flittig.

- Jeg synes ikke det er riktig av meg å ta stilling til om jeg er aktuell nå. Jeg har ikke kontrakt med Strømmen til neste år, og jeg er villig til å høre på alle som ringer. Men det er en svært viktig sesonginnspurt, noe det også er for HamKam, sier Olsen, som er impoert over hva Kevin Knappen har gjort i klubben.

- Kevin har gjort en fantastisk jobb, så jeg har ikke lyst til å spekulere i hva som skjer.

- Men du tenker vel også på deg selv, ettersom du er kontraktsløs etter året?

- Ja, og det gjør jeg også, men ikke i media, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.