I en uformell del av programmet har HA-sporten fått bekreftet av flere personer som deltok at Inge Andersen mente Hamar kunne glemme OL i 2022. HA-sporten har i flere dager forsøkt å komme i kontakt med Andersen, som ikke vil kommentere uttalelsene eller at de har skjedd.
«Ingen ting er avgjort med tanke på plassering av fremtidige OL-øvelser og -anlegg. Dette er det altfor tidlig å ha en mening om. Det er lagt frem en skisse fra Norges idrettsforbund og Oslo kommune om hvordan øvelsesfordelingen skal være. Dette vil senere bli gjenstand for en diskusjon mellom Oslo kommune, Staten og Idrettsforbundet. Inge Andersen ønsker ikke å uttale seg i saken på det nåværende tidspunkt, men vil vurdere dette når han får skriftig tilgang på de eventuelle uttalelser HA refererer til», skriver informasjonsmedarbeider Geir Owe Fredheim i et svar.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.