KFUM – HamKam 1–3

Markus Naglestad ble hentet til HamKam for å hjelpe til med scoringer. Og det har han virkelig klart.

Nå er klubben forberedt på å gå i samtaler med ham.

– Nå har vi nesten akkurat inngått en samtale med ham. Men vi ser jo at han scorer mange mål, og vi er på ballen. Det kan jeg love, sier sportslig leder Kai Kristiansen til HA-sporten.

høyt på lista

Etter det HA-sporten erfarer, er Naglestad blant flere spisser eliteserielaget Brann har på blokka si.

Kristiansen forteller at Naglestad er blant spillerne HamKam ønsker å ha med videre.

– Vi planlegger som om vi fortsatt er en 2. divisjonsklubb, men jeg kan si at Naglestad er blant spillerne vi vil snakke med fortløpende. Det viktigste er han og kona må trives her, for han står høyt på lista vår, sier han.

Da HA-sporten snakket med Naglestad lørdag, sa han følgende om framtiden i klubben.

– Det er vanskelig å svare på hva som skjer videre, for jeg har ikke hørt noe ennå. Men dersom HamKam ønsker meg videre, får vi sette oss ned og snakke om det, sier spissen til HA-sporten.

Frispark-perle

Naglestad scorer mål på bestilling. Lørdag banket han inn et fantastisk frispark fra over 30 meter.

– Jeg så at keeperen deres jukset litt. Og da tenkte jeg at det var greit å gå for skudd – og det funket bra, forteller Naglestad, som tror opprykksmuligheten er stor nå.

– Det er fortsatt en del poeng å spille om, men vi har satt oss i en god posisjon. Det er litt kjedelig å svare at vi tar én kamp av gangen, men det er det jeg må svare nå, sier Nagelstad.

Da Alta tapte 4–0 for Asker, gjorde det at luken ned til Finnmark-laget økte til ni poeng.

tar ikke av

HamKam-trener Kevin Knappen var fornøyd med prestasjonen etter seieren, men han tar ikke opprykket på forskudd.

– Det gjenstår veldig mye, og vi skal fokusere på neste kamp. Men det gjør ingenting at lagene bak oss taper. Det handler om oss selv, selv om det er fint at de går på noen miner, sier treneren, som roser Naglestad.

– Dersom Markus trives, er alt mulig. Men først skal han gjøre jobben for oss ut sesongen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.