- Hva er ditt personlige mål innen timbersports?

- Mitt klare mål er å bli nordisk mester.

- Hvor ofte trener du?

- På det meste annenhver dag.

- Hvor mange økser og motorsager eier du?

 - 20 økser og to motorsager.

 - Hvorfor begynte du med timbersports?

 - Jeg liker utfordringer og det har Timbersports mye av.

 - Hva er ditt mest dramatiske minne fra en timbersportkonkurranse?

 - Jeg har et øyeblikk selv i nordisk mesterskap 2016, da jeg hadde  en pall plass i lomma omtrent til siste øvelse. Og det endte med at jeg ikke fikk start på hot saw’en, da røyk pallplassen.

 - Hva er det som overrasker folk mest når de ser eller prøver timbersports for første gang?

-Det er mange som får en overraskelse når de prøver. De innser raskt at det trenges mye mer innsats enn å bare ta med seg et par joggesko på trening.

- Hva er ditt råd til de som vil begynne med timbersports?

 - Du må ha tålmodighet, men spenninga er verdt det.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.