Gultrøyene startet kampen dårlig, og var fornøyd med å kun ligge under med ett mål da 20 minutter var spilt. En solid sisteskanse i Tor Torgersen holdt hjemmelaget tidvis inne i kampen på egen hånd.
Etter pause hevet Ottestad seg, og fikk til slutt utlignet, da Løten-gutten Mattis Nerheim scoret etter 67 minutter. På tampen fikk Simen Arnesen rødt kort, og det ble tunge ekstraomganger for Ottestad. Likevel trakk de til slutt det lengste strået etter en lang og nervepirrende straffesparkkonkurranse.
- Vi viser god moral og står virkelig på i ekstraomgangene selv med en mann mindre. Dessuten var Gjøvik-Lyn et godt lag, så vi er fornøyd med seieren.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.