Hamar
Simen Haugen gleder seg.
- Det blir spennende. Jeg fikk muligheten til å spille ett nivå opp, og tok den. Jeg skal gi det jeg har, og det ser veldig spennende ut i Brumunddal.
20-åringen fra Furnes har trent med HamKam, Elverum og Brumunddal de siste ukene.
- Jeg drev med eksamen samtidig, så det ble litt travelt. Men først og fremst var det moro. Jeg fikk en henvendelse fra Eidsvold Turn om å trene med dem også, men da takket jeg høflig nei.
Simen Haugen scoret 18 mål for Storhamar, og er takknemlig for tida med gutta fra Hamar vest.

Takket Roger Andersen

- Jeg sendte en melding til trener Roger Andersen og takket for god hjelp. Tida i Storhamar var veldig fin, og jeg lærte mye. Det ble en del spesialøkter med avslutningstrening, og det var utrolig nyttig for meg. Jeg har lært mye fotball i Storhamar.
Simen Haugen er opprinnelig Furnes-gutt, og spilte på A-laget der for to år siden. Men så måtte de trekke laget til ferien. Så ble det HIL i halvannen sesong, hvor han også var skadet en lang periode på grunn av en korsbåndskade.
Trener Erik Wettermark er fornøyd med at Haugen blir Dala-spiller.
- Han er en spennende spiller, en spiller fra distriktet som våger å ta sjansen ett nivå opp. Det er ikke for mange av dem. Når det gjelder spilletid er det mye opp til han sjøl. Han var god i Storhamar, og 18 scoringer er sterkt. Jeg håper å få mye glede av ham. Han har bra fart, og er en bra bakromsspiss, sier Brumunddal-trener Erik Wettermark.

Pettersen fortsetter

Dala-treneren er også glad for at Rune Pettersen valgte å fortsette i Brumunddal.
Midtstopperen har trent med HamKam.
- Han har vært en bauta, og var vår desidert beste spiller denne sesongen.
Christoffer Heier Solbakken har også skrevet under på en ny kontrakt. I tillegg til å være spiller på A-laget skal han bidra i et trenerteam rundt junior- og rekruttlaget til Dala.

Brekke Skard gir seg

I går kom også nyheten om at Vemund Brekke Skard gir seg. Han har vært en midtbanesliter i Brumunddal i flere sesonger. Brekke Skard bor i Oslo.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00