Hamar
Simen Haugen gleder seg.
- Det blir spennende. Jeg fikk muligheten til å spille ett nivå opp, og tok den. Jeg skal gi det jeg har, og det ser veldig spennende ut i Brumunddal.
20-åringen fra Furnes har trent med HamKam, Elverum og Brumunddal de siste ukene.
- Jeg drev med eksamen samtidig, så det ble litt travelt. Men først og fremst var det moro. Jeg fikk en henvendelse fra Eidsvold Turn om å trene med dem også, men da takket jeg høflig nei.
Simen Haugen scoret 18 mål for Storhamar, og er takknemlig for tida med gutta fra Hamar vest.

Takket Roger Andersen

- Jeg sendte en melding til trener Roger Andersen og takket for god hjelp. Tida i Storhamar var veldig fin, og jeg lærte mye. Det ble en del spesialøkter med avslutningstrening, og det var utrolig nyttig for meg. Jeg har lært mye fotball i Storhamar.
Simen Haugen er opprinnelig Furnes-gutt, og spilte på A-laget der for to år siden. Men så måtte de trekke laget til ferien. Så ble det HIL i halvannen sesong, hvor han også var skadet en lang periode på grunn av en korsbåndskade.
Trener Erik Wettermark er fornøyd med at Haugen blir Dala-spiller.
- Han er en spennende spiller, en spiller fra distriktet som våger å ta sjansen ett nivå opp. Det er ikke for mange av dem. Når det gjelder spilletid er det mye opp til han sjøl. Han var god i Storhamar, og 18 scoringer er sterkt. Jeg håper å få mye glede av ham. Han har bra fart, og er en bra bakromsspiss, sier Brumunddal-trener Erik Wettermark.

Pettersen fortsetter

Dala-treneren er også glad for at Rune Pettersen valgte å fortsette i Brumunddal.
Midtstopperen har trent med HamKam.
- Han har vært en bauta, og var vår desidert beste spiller denne sesongen.
Christoffer Heier Solbakken har også skrevet under på en ny kontrakt. I tillegg til å være spiller på A-laget skal han bidra i et trenerteam rundt junior- og rekruttlaget til Dala.

Brekke Skard gir seg

I går kom også nyheten om at Vemund Brekke Skard gir seg. Han har vært en midtbanesliter i Brumunddal i flere sesonger. Brekke Skard bor i Oslo.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.