Etter nok en seier er Vålerenga nå kun ett poeng bak Storhamar på tabellen.

Karterud-dobbel

Til tross for at Sparta tok ledelsen ved Henrik Malmström etter tre minutter var det Espen "Shampo" Knutsens menn som var det mest aggressive laget i en sjansefattig kamp. 

Jørgen Karterud snudde kampen for iskrigerne fra Oslo med to scoringer før den første hvilen.

Martin Laumann Ylven økte vertenes ledelse sent i 2. periode, mens Jeff Jubinville skapte ny spenning i kampen med sin redusering i tredje periode.

Og selv om gjestene fra Sarpsborg trykket på i sluttminuttene holdt hovedstadslaget unna, og vant 3-2.

Kongsvinger snudde og vant

Tabelljumbo Kongsvinger lå under 0–2 hjemme mot Manglerud Star i 2. periode. Begge de tidligere Storhamar-spillerne, Anders Braavold og Eirik Salsten noterte seg for målgivende pasninger for MS.

Men KIL snudde kampen og vant til slutt 4-3 mot Oslo-laget etter scoringer av Daniel Trnavsky, Tom Mäkitalo, Sebastian Benker  og Linus Olsson.

Lørensokg innhentet Stavanger

Lørenskog vant 4–0 borte mot Frisk Asker torsdag. James Sixsmith (2), Jonas Djupvik Løvlie og Nathan Longpre sørget for målene. 

Resultatet gjør at Lørenskog nå er à poeng (47) med serieleder Stavanger i den norske eliteserien i ishockey.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.