Ligastarten i Premier League er hovedtemaet i denne ukas Corner-sending i Hamar Arbeiderblad. HamKam-trener og tidligere Plymouth-spillere Chris Twiddy er gjest i studio sammen med Liverpool-supporteren Thomas Larsen Bergheim. Sistnevnte ble kåret til årets engelske fotballsupporter sist sesong.

Lillestrøm-spiller Petter Vaagan Moen har alltid hatt en lidenskap for engelsk fotball og særlig Manchester United. I et av innslagene i programmet snakker han ut om hvordan det var da drømmen om å spille i Premier League brast da han nesten var der.
Vaagen Moen forteller også at han er svært skeptisk til sitt eget favorittlag denne sesongen.

- Jeg er spent på David Moyes. Jeg er veldig usikker. Jeg har ikke helt troen, men vi får håpe at jeg ikke har rett, sier Vaagan Moen.

LES: Prøver på det umulige
Han mener likevel det blir tøft for den tidligere Everton-manageren å fylle skoene etter Alex Ferguson.
- Jeg tror ikke han har samme autoriteten som skal til for å vinne de jevne kampene og vinne på de dårlige dagene. Jeg tror United tar litt færre poeng enn de gjorde under Alex Ferguson, sier Vaagan Moen.

Han innrømmer at det var veldig bittert ikke å nå helt opp da han signerte for Queens Park Rangers.
- Jeg var sikker på at jeg var kommet for å bli QPR. Jeg var veldig klar for å spille i Championship. Og jeg hadde tro på spilletid da vi rykket opp, men slik gikk det ikke. Det var en trener som ikke likte meg, men det er også mulig jeg ikke var god nok.
- Det er utrolig bittert., Det kommer sikkert til å gnage meg resten av livet. Men sånn er det. Jeg var veldig nære drømmen. Jeg er snart 30, så den Premier League-drømmen henger i en tynn tråd nå, smiler han.

Sportslig fiasko og heller ikke noe bra samhold i klubben, gjorde at Lillestrøm-spilleren til slutt fikk nok.
- Det var veldig dårlig miljø. Det ble hentet nye spillere hele tiden. Det ble ikke noe fellesskap. Du dro til trening, så dro du hjem og snakket ikke noe mer med lagkameratene, forteller Vaagan Moen til Hamar Arbeiderblads fotballmagasin Corner.
I tillegg til reportasjen om Petter Vaagan Moen blir vi også tatt med inn fotballens Fantasy-verden. Til et spill som opptar nesten alle spillerne i norsk fotballklubber.

Her blir spillernes favorittklubber også avslørt.
Få også med deg Liverpool-supporterens syn på Suarez-saken.
Alt dette og gode forhåndstips til Premier League-sesongen i denne ukas Corner.

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.