Det smalt i garderoben i pausen da Storhamar møtte Vipers. Betina Riegelhuth og Maja Jakobsen var blant de som fikk tøffe tilbakemeldinger. Det var mye armer og rop av Senstad under kampen også. Et gult kort fra dommerne kom det også.
Arne Senstad er den første til å innrømme at han beveger seg i grenseland når han holder på sånn, men han understreker at det er helt bevisst.

- I forrige kamp var jeg helt i grenseland i pausen på enkeltspillere, og under kampen var det helt ellevilt, sier Senstad.
Som mener han er best som trener med denne stilen.
- Alt er naturlig. Vinnerviljen er ekstrem, og jeg blir kanskje skremt på egne vegne. Men man må være den man er. Jeg har prøvd andre varianter også, men dette har virket. Den dagen det bare blir kjefting uten konstruktive tilbakemeldinger skal jeg gi meg.

Roligere forrige sesong

De som følger håndballjentene tett vil kanskje mene at Senstad var mye roligere forrige sesong. Det bekrefter han selv også. Senstad mener det laget var sammensatt på en slik måte at coachingen kunne være roligere.
- I fjor følte jeg at vi kunne gi fra oss litt av den biten. Jeg føler jeg må bruke meg selv ekstra mye nå siden vi har et mer uferdig lag. Nå er vi litt tilbake til å måtte mane fram det som må ligge i bunn.
- Du er ikke redd for at du går for langt da?

- Til tider er det litt i overkant, men tilbakemeldingene fra jentene er at det faktisk er nødvendig. Det hadde vært behagelig bare å sitte å klappe, men jeg tror ikke vi er tjent med det, sier Senstad.

Ryddegutt Steen

Det er ingen tvil om at for mange er dette en ny hverdag. For at spillerne skal takle det tøffe klimaet, har trenerteamet ulike roller.
- Det er kanskje i overkant med tilbakemeldinger, men vi prøver å være konstruktive. Bent (Svele) og jeg er kanskje litt like, så vi passer på at Tormod (Steen) plukker opp etter oss der vi ikke får fullført helt. Vi ønsker ikke å hogge hodet av noen eller være demoner, sier Arne Senstad.

Ingen liker å få kjeft

Storhamar-jentene takler Arne Senstads trenerstil. De mener den viser hvor mye han brenner for håndballen.
– Arne har jo denne trenerstilen. Vi jentene er klar over det. Så lenge det er konstruktivt er det greit. Jeg er vant til dette, sier Maja Jakobsen.
– Hvordan taklet du å få kjeft i pausen mot Vipers?
– Det er ingen som liker å få kjeft, men vi våknet veldig i andre omgang, sier Jakobsen.
Linn-Marie Birkeland mener trenerstilen viser Arne Senstads store engasjement.

– Han brenner veldig for det han driver med. Han er mer engasjert enn andre trenere jeg har hatt. Han er flink, og jeg har ikke vært med på at han har gått for langt ennå. Han blir fort sinna, men han roer seg ned på egen hånd, sier Birkeland, som mener Tormod Steen er flink til bygge opp igjen de som trenger det under kampene.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00