Dermed har det endt uavgjort mellom lagene på White Hart Lane tre sesonger på rad. I fjor ble det 2-2, mens det året før ble 1-1. Søndag uteble scoringene helt, men kampen var langt unna å være kjedelig.

Resultatet betyr at United fortsatt er ubeseiret på sine ni siste seriekamper, men poengtapet gjør trolig at avstanden opp til serieleder Chelsea og toer Manchester City blir større. Rødtrøyene ligger på tredjeplass med 36 poeng.

At det sto 0-0 til pause, var smått utrolig. Riktig nok bød lagene på en rolig åpning, men det tok ikke lang tid før det ble fartsfylt. I løpet av førsteomgangens siste 20 minutter rullet United opp den ene store sjansen etter den andre.

God Lloris

Tottenham var spesielt heldig som unngikk baklengs da Juan Matas frispark fikk en stuss og smalt i stolpen. Både Robin van Persie og Radamel Falcao jaget returballen, men i siste liten ryddet vertenes Vlad Chiriches unna på strek. Der kunne det fort stått 1-0 til bortelaget.

Like før pause var Manchester United farlig nær igjen. Alene med Hugo Lloris tok van Persie ned ballen på fem meter, men Spurs' franske målvakt sto i veien og avverget med en beinparade.

Få minutter senere måtte Lloris stå fram igjen. Denne gangen måtte han ut i full strekk da han så vidt fikk noen fingertupper på Ashley Youngs skruball.

Roligere

I annen omgang klarte ikke United å bombadere Spurs på samme måte. Lagene nøytraliserte hverandre mer, og sjansene kom på langt nær like hyppig.

Tottenham satte inn en liten sluttspurt, men kom ikke nærmere scoring enn Ryan Masons forsøk etter 82 minutter. Den engelske midtbanespilleren ble spilt vakkert gjennom av Christian Eriksen, men fra kort hold blåste han ballen over United-målet.

Tottenham har variert voldsomt i prestasjonene, men er nå ubeseiret på sine fem siste kamper. London-klubben har fått heng på de andre lagene som kjemper om mesterligaspill neste sesong.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.