Begge var strålende fornøyd med dagen. Likevel var Oustad bitter for at han ikke klarte å bryte den "magiske" 1.50-grensen på sin 800-meter. Han var nemlig bare tre hundredeler unna!

- Jeg slår ny personlig rekord og er i knallgod form om dagen. Likevel er det litt bittert å ikke komme under 1.50. Det er en slags "magisk" grense for meg, sier Oustad, som satser videre mot NM og håper formen fortsetter å øke.
 
Sindre Løchting løp sin 1500-meter på 1.46 og satt dermed solid personlig rekord. Det var hans første løp på Bislett, og han kommer gjerne tilbake.
- Da jeg entret banen følte jeg bare et sånt kick av adrenalin gjennom kroppen. Fantastisk å løpe her og i tillegg slår jeg ny personlig rekord. Feltet mitt var knallsterkt og jeg fikk godt heng på de beste. det var helt supert, sier Løchting som løper for Orion.
 
Kåshagen-trio
De tre Kåshagen-brødrene Jørgen (18), Maurits (24) og Carl Emil (22) løp også på Bislett i dag.
 
Carl Emil løp 21,70 på sin 200-meter, og var misfornøyd med det.
- Det er et tilbakesteg fra de forrige løpene. Dessuten er det tre tideler bak kravet for å komme med til U23-EM. Jeg skulle gjerne løpt fortere, sier mellombror Carl Emil.
 
Jørgen og Maurits løp i samme heat på 400-meter. Ikke overraskende var storebror Maurits raskest av de to på tidn 48,52 sekunder. Jørgen var over skundet bak.
- Jeg merker god bedring og er greit fornøyd med tiden. Hvis jeg fortsetter å forbedre meg i like mye framover så skal jeg komme meg under 48 sekunder etter hvert utover i sesongen, sier Maurits.
- Dette var  veldig dårlig. Jeg er kjempeskuffa for at jeg ikke klarer å løpe bedre og prestere oppimot mitt beste, selv om jeg nesten ikke har løpt 400-metere den siste tiden, sier Jørgen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.