HamKam tippes til kvalikplass (6. plass), mens Elverum tippes på sikker sisteplass i de første vinneroddsene for Adeccoligaen 2013.
- Selv om Lehne Olsen forsvinner og økonomien kunne vært sterkere, så har HamKam potensial og bør slåss om en kvalikplass i 2013. Det finnes en del spennende unggutter som kan ta store steg i 2013 med full klaff, sier oddssetter Geir Magne Gjersvoll fra spilleselskapet Betsafe.com og tilbyr 12 i vinnerodds på HamKam.
Hans favoritt spilte i Tippeligaen denne sesongen.
- FFK er en naturlig favoritt selv om de helt sikkert vil miste spillere etter nedrykket og økonomien kunne vært bedre. Men rødbuksene har et stort navn i Fotball-Norge og solide fans, og vil helt sikkert trekke til seg noen solide spillere også. Så har de også gjort denne reisen før og vet hva som kreves, det er en fordel, sier oddssetteren fra spilleselskapet Betsafe.com.
Oddssetteren har satt 4 i vinnerodds på Fredrikstad og ser per dags dato kun tre hete andre vinnerkandidater.
- Sandefjord og Bodø/Glimt snublet i kvaliken i år. Det er to lag med potensial og ønske om Tippeligaspill, og de vil nok bli minst like sterke begge to i 2013. De er med i toppen sammen med Stabæk. Stabæk har mye lovende ungt som kan slå igjennom på trinn 2 og vil naturlig nok være med i toppen også, sier Betsafes oddssetter.
Sandefjord gir 5 i odds og Bodø/Glimt og Stabæk, begge 6.
Deretter kommer Mjøndalen til 10 i odds. Ullensaker/Kisa som ser ut til å snuble i siste trinn kommer først på 10. plass til 25 i odds, mens nykommer Kristiansund har samme odds og er den eneste av årets 2. divisjonslag som tippes overleve i Adeccoligaen i 2013.

Vinnerodds Adeccoligaen:
1. Fredrikstad  4.00
2. Sandefjord   5.00
3. Bodø/Glimt  6.00
4. Stabæk        6.00
5. Mjøndalen   10.00
6. HamKam    12.00
7. Ranheim      12.50
8. Bryne FK    15.00
9. Hødd          19.50
10. Ull/Kisa     25.00
11. Kristiansund 25.00
12. Kongsvinger 30.00
13. Strømmen    50.00
14. Follo            55.00
15. Vard Haugesund 80.00
16. Elverum  90.00
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.