– Det var litt spesielt å spille en kamp som betydde noe igjen. Jeg har vært her på testimonialkamper, men det var litt rart å spille her etter så mange år, sier Patrick Thoresen, som ble kåret til Norges beste spiller.

jubel

Hver gang navnet hans ble lest opp, jublet de snaut 2.300 tilskuere for ham.

– Jeg legger selvfølgelig merke til det, men jeg går ikke og tenker på det under matchen. Det er morsomt at ungene skriker litt ekstra etter kampene, for jeg har jo blitt litt kjent etter å ha vært ute noen år, sier Thoresen, som hadde to målpoeng.

– Det er klart det er gøy å ha pasninger og scoringer, selv om det ikke betyr så mye når man taper. Men det er viktig å få i gang noen poeng og få litt god følelse når det nærmer seg mesterskap, sier Thoresen, som spilte i rekke med Storhamars Alexander Reichenberg og Ken André Olimb.

Dialog med Storhamar

33-åringen har flere ganger snakket med HA-sporten om en mulig hjemkomst til Hamar og Storhamar.

– Det er ståsted hvil fra sist gang vi snakket sammen. Vi har en dialog sammen, men det er ikke noe jeg tenker så mye på akkurat nå, når vi er i en oppkjøring til VM, sier han.

Da Thoresen, som har dominert i de store europeiske ligaene, blir spurt om hva den gode velkomsten fra Hamar-publikumet betyr for ham, svarer han følgende:

– Det er alltid hyggelig. Men Slike kamper har ingen betydning for det valget jeg skal ta. Det er helheten som har betyr noe, for jeg vet hva en fullsatt CC Amfi vil være. Og jeg vet hvordan det er ute, sier han.

– De vil ha meg hjem

Men selv om hovedpersonen er usikker på hva framtiden bringer, er familien klar på hva de ønsker.

– De vil ha meg hjem, men jeg må følge mine drømmer – gjøre det jeg ønsker. Jeg har god støtte fra dem. Men det er klart de vil ha meg hjem, sier Patrick Thoresen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00