Dermed vant laget 4-1 sammenlagt.

Først assisterte Thoresen da Tony Mårtensson gjorde 1-0 etter litt over 14 minutter spill. I et overtallsspill var nordmannen frampå og styrte flott inn 2-0-målet. Flere mål ble det ikke i de to siste periodene.

For Jonas Holøs ser det derimot verre ut for avansement. Torsdag tapte Lokomotiv Jaroslavl 3-7 borte mot Dinamo Moskva. Holøs hadde assist på Lokomotivs siste redusering.

Den sjette kampen spilles i Jaroslavl lørdag.

KHL-sluttspillet er over for Dinamo Minsk og Lars Haugen. Det var Dmitrij Miltsjakov som startet i Minsk-buret, men etter å ha måttet tåle tre baklengs i 1. periode tok Haugen over fra start i midtperioden.

Haugen sto feilfritt fram til det gjensto snaue tre minutter igjen av perioden. På under tre minutter måtte nordmannen derimot også se tre pucker bak seg.

Haugen måtte også tåle et sjuende mål bak seg fem minutter før slutt. Gjestene pyntet på resultatet til 1-7, men det finske storlaget avanserte med 4-1 sammenlagt.

Dermed blir målvakt Haugen en av de første spillerne på «Camp Roy» (landslagssjef Roy Johansens spesielle VM-oppkjøring). (©NTB)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.