Foran drøyt 8000 tilskuere på sin gamle hjemmebane i Ufa utlignet Thoresen til 1-1 vel halvveis i første periode. Han vippet pucken opp i nettaket etter møljespill i målgården.
Det var siste gang SKA var à jour. 40 sekunder senere tok hjemmelaget ledelsen for godt på vei mot en klar seier.
Thoresen spilte 17.21 minutter og hadde fem skudd på mål. SKA vant skuddstatistikken 29-22, men Salavat Julajev viste større effektivitet.
Jonas Holøs noterte en assist for Lokomotiv Jaroslavl, men også han måtte gå av isen med tap. Traktor Tsjeljabinsk holdt unna til 2-1-seier.
Holøs spilte 22.13 minutter, som vanlig mest av Lokomotivs utespillere. Han hadde to skudd på mål. Lokomotiv vant skuddstatistikken hele 33-17, men greide aldri å hente inn hjemmelagets tomålsledelse.
SKA St. Petersburg topper tabellen i sin halvdel av KHL, mens Lokomotiv er rett under sluttspillstreken. (©NTB)
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.