SKA tok dermed sin åttende seier på like mange kamper denne sesongen.
Det så mørkt ut for Thoresens lag fem minutter før slutt i midtperioden. Da ledet gjestene med tre mål etter scoringer av Konstantin Sokolov, Richard Gynge og Niclas Bergfors, men to raske reduseringer signert Artjem Panarin og Viktor Tikhonov skapte ny spenning før siste pause.
4.23 minutter ut i siste periode skapte Thoresen jubel blant de 11.718 tilskuerne da han utlignet i overtallsspill. TV-bildene viste at skuddet fra Anton Belov traff skøyta hans, ikke kølla, der han sto rett utenfor målgården og prøvde på en styring.
57 sekunder senere steg lydnivået ytterligere i hallen da Jurij Alexandrov gjorde 4-3 mot sjokkerte gjester. Hans håndleddsskudd nesten fra blueline gikk rett inn bak en dekket keeper.
Tross et par utvisninger mot slutten greide SKA å holde tett og sikre seieren som betyr at laget fortsatt er uten poengtap denne høsten. Thoresen spilte 15.07 minutter og hadde seks skudd på mål.

Hugen vraket

Lars Haugen var benket igjen, og rivalen Dmitrij Miltsjakov gjorde en ny god innsats i målet, da Dinamo Minsk slo Torpedo Nizjnij Novgorod 2-1 på bortebane etter forlengning.
Haugen spilte sist da Dinamo tapte 3-4 hjemme mot Severstal Tsjerepovets etter straffeslag sist torsdag. Lørdag holdt Miltsjakov nullen i en 3-0-seier mot Torpedo, og tirsdag reddet han 24 av 25 skudd mot samme motstander.
Dmitrij Melesjko scoret begge Dinamo-målene og ble matchvinner etter 3.39 minutter i forlengningen. (©NTB)


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.