Den norske Russland-proffen har åpnet 2015 på best mulige måte. Mandag var han også på scoringslista da SKA tok tre meget viktige poeng i storkampen mot finske Jokerit.

Mot Torpedo fredag sto Thoresen bak hjemmelagets 3-0-scoring – bare 20 sekunder ut i midtperioden. 31-åringen scoret på pasning fra svenske Tony Mårtensson.

I første periode sendte Anton Burdasov St. Petersburg-klubben i ledelsen etter drøye to minutters spill, før Artemy Panarin la på til 2-0 fem minutter senere.

Det hjalp lite for Torpedo at finske Jarkko Immonen reduserte til 1-3 før midtperioden var halvspilt, for hjemmelaget hadde mer på lager. Maxim Sjudinov ordnet 4-1, mens Jevgenij Dadonov fastsatte sluttresultatet til 5-2 etter at gjestene igjen hadde redusert.

Patrick Thoresen fikk 16 minutter og 28 sekunder på isen i fredagens kamp. Han scoret på ett av tre skudd. Nordmannen har hittil i sesongen 35 målpoeng (15 mål/20 assists).

Seieren mot Torpedo betyr at SKA St. Petersburg fortsatt innehar andreplassen på tabellen i KHLs vestre avdeling. Finske Jokerit er poenget bak – i tillegg til at Thoresen & co. har én kamp til gode. Opp til serieleder CSKA Moskva skiller det 13 poeng. (©NTB)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.