Elleville jubel- og gledesscener utspant seg da Strømsgodset sikret seg sitt første seriegull på 43 år med 4-0 mot Haugesund søndag. Da dommer Svein-Erik Edvartsen blåste av årets siste serieoppgjør etter tre minutter tilleggstid, spurtet Godset-trener Ronny Deila sammen med hundrevis av supportere ut på Marienlyst-gresset hvor spillerne omfavnet hverandre i jubelbrølet fra tribunene.
– Dette er en syk opplevelse. Nå blir det full fest, for kampen var bare vorspielet vårt. Vi slet i første omgang, men i annen omgang spilte vi slik vi kan. Da kan vi slå alle, sa Adam Larsen Kwarasey.
Med triumfen mot Haugesund sørget Godset for sin annen serietittel i den norske fotballhistorien. Da Strømsgodset vant i 1970 var det også med knapp margin til RBK. Denne gangen vant Godset med 63 poeng mot RBKs 62.

Stort
Jarl André Storbæk (35) fra Ljørdalen i Trysil har vært en av Strømsgodsets mest stabile og beste spillere denne sesongen.
– Dette er utvilsomt det største jeg har vært med på som fotballspiller, sa Storbæk etter at seriegullet ble sikret søndag.
Han ønsker også å være med Strømsgodset ut i Europa neste sesong.
– Jeg håper å få spille neste år. Vi har mange nye mål i klubben selv om vi er seriemestere, sa Storbæk.
Tryslingen har kontrakt med drammenserne også neste sesong. (©NTB)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.