Søndag tok FCK en ny ligaseier med 2-0 mot nyopprykkede Hobro. Fire dager tidligere klarte Tom Høgli & co. ett poeng i bortekampen mot Club Brugge i europaligaen (1-1).

Kampene kommer tett for mannskapet til Ståle Solbakken om dagen, og de neste to ukene står ytterligere fire oppgjør på kalenderen. FCK-sjefen ser imidlertid ingen grunn til å klage over det.

- Vi må leve med at vi har et tett program. Vi satser på suksess både i superligaen og i europaligaen, og vi kommer aldri til å nedprioritere én av turneringene, sier Solbakken.

Nye skader

Med til historien hører det også at den danske hovedstadsklubben har vært plaget med mange skader den siste tiden. Det merkes.

- Som følge av skadene har vi slitt med å få det offensive spillet vårt til å gå på skinner. Mot Hobro ble Rurik Gislason og Alexander Kacaniklic skadd, og det gjør ikke ting enklere, sier Solbakken.

Heller ikke FCK-toppscorer Andreas Cornelius vil gjøre lagets tette kampprogram til noen stor sak.

- Det må ikke bli et problem for oss å spille flere kamper på en uke. Det har vi tidligere vist at vi klarer, og det skal vi også gjøre i framtida, sier han.

Cupen neste

Neste oppgave for FC København er torsdagens cupkamp mot Roskilde. Ståle Solbakken har allerede varslet at hjemvendte Christian Poulsen vil få sin første kamp fra start der. Søndag fikk midtbaneveteranen en halvtime som innbytter mot Hobro.

- Vi har et tett program, og kampene er mange, så det er viktig å få rullert litt på laget, konstaterer Poulsen, som er storfornøyd å være tilbake i den danske hovedstadsklubben.

Med søndagens seier er FCK nummer tre i den danske ligaen - à poeng med Randers på plassen foran. Opp til serieleder Midtjylland skiller det sju poeng. (©NTB)


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.