På torsdagens trening var Aaron Lee Jones, som er under kontrakt med Raufoss, på prøvespill hos de grønne og hvite på Briskeby.

Også Tynset-spiss Ole Erik Midtskogen er i søkelyset til Kevin Knappen og HamKam.

Har aner i området

– Midtskogen er en spennende spiller, som har mange bra kvaliteter. Jeg har ikke personlig pratet med ham, men han har aner fra området her, og sånne ting kan jo gjøre ting noe enklere, sier Stein Arne Ingelstad til HA-sporten.

Han forteller at klubben ikke har bestemt seg for om de skal invitere Midtskogen på prøvespill, eller om de bare skal «si hei».

– Jeg mangler klarsignal på et par småting der, så jeg er ikke helt sikker på hvordan det ligger an der, om vi skal til hei til ham eller hvordan dette blir, sier han.

Midtskogen har så langt denne sesongen spilt tolv kamper for Tynset, og står per dags dato med én nettkjenning, for laget som sliter i bunnen av 2. divisjon.

For god for benken

Lee Jones er en spiller Ingelstad mener er spennende.

– Det er en spiller som per dags dato sitter på benken i Raufoss, og som kanskje er for god til å sitte på benken. Det er kanskje en spiller som burde spille, og han får ikke spille der han er i dag. Og da kan det jo være at det er et alternativ med HamKam, forklarer Ingelstad.

Raufoss-spilleren kun fått 15 minutter med spilletid så langt i 1. divisjon denne sesongen.

Ingelstad forteller at han er usikker på hvor mange treninger Lee Jones kommer til å være med på i HamKam.

– Han bor ikke så langt unna, så han kan komme når det passer alle parter, forklarer han.

Flere på prøvespill

Det er ikke bare Ole Erik Midtskogen og Aaron Lee Jones som kan være aktuelle for HamKam i sommer.

Ingelstad forteller at klubben kommer til å hente inn flere på prøvespill.

– Det er noen spillere som kontakter oss, og så er det noen som vil komme og vise seg fram. Så er det noen som vi kan invitere til å vise seg fram, kjenne på nivået og se om de passer inn i miljøet.

Han forteller at de ser etter spillere som både kan være aktuelle fra i sommer, og fra 2017.

– De spillerne som måtte komme inn nå, det kan være for neste år, og det kan være fra sommeren. Det er alltid litt logistikk på sommeren, forklarer Ingelstad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.