Fem dager med tennis for ni håpefulle unger på HILs flotte anlegg. Noen er helt ferske, mens andre har spilt litt fra før.

Vi måtte jo spørre ungene hvorfor det ble tennisskole.

- Det er jo tennis som er morsomt. Her får vi lære mye tennis og så leker vi mye, sier nesten ungene i kor.

De ni er fra seks år til ti år.

Erik Riise er en av flere trenere på skolen.

- Her har vi alt vi trenger. Skulle det bli noe regn, har vi baner inne i Ankerskogen. Her skal ungene få fritt utløp dagen lang, sier Riise.

Det var noen av skolens elever som var med på tennis for aller første gang, mens andre har vært med litt tidligere.

- Det er noen av dem som har vært med på noen tenniskurs som vi har hatt tidligere. I denne aldersgruppa er det fortsatt mye lek. Vi håper vi kan gi ungene noe grunnleggende denne uka. Får de det til, kan det jo hende at dem vil fortsette med tennis. Det er jo det vi håper på, sier Riise.

20-åringen har vært aktiv sjøl, men skolegang har blitt prioritert de senere årene.

Da ungene kom på tirsdagens skoledag, var energien stor.

- Ikke mye å si på innsatsen. Dem er så ivrige så en nesten må dempe dem litt. Det er godt utgangspunkt. Kanskje det er av dem som kan gjøre det veldig bra innen tennissporten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.