Spesielt Thoresen og hans SKA. St. Petersburg hadde en skuffende kamp. Laget hans fikk et sviende møte med Dinamo Moskva foran over 12.000 frammøtte på egen hjemmeis. Avdelingslederen i vest måtte tåle et 1-4-tap.

Kampen tok fyr i midtperioden. Bortelaget gikk i løpet av et minutt opp i 2-0-ledelse. SKA reduserte etter en halvtime, men gjestene fra Moskva utnyttet kort tid etter fordel av overtallsspill og økte til 3-1.

Vertene jobbet hardt for å komme tilbake, men håpet var definitivt kjørt da SKA slapp inn kveldens fjerde mål i sluttminuttene.

Mer effektiv

SKA klarte bare å score ett mål på 34 skudd i oppgjøret, der Thoresen sto for fem av avslutningene. Dinamo Moskva var langt mer effektive og scoret fire mål på 17 skudd. Thoresen var på isen i totalt 16.27 minutter.

Også Holøs gikk på et tap i bortemøtet med CSKA Moskva onsdag, men hans Lokomotiv Jaroslavl fikk i det minste med seg ett poeng etter å ha snudd 0-2 til 2-2 helt på tampen. Til slutt vant hjemmelaget 3-2 etter straffeslagkonkurranse.

Som vanlig fikk Holøs mest istid av Lokomotivs utespillere. Han spilte totalt 24.27 minutter for gjestene. Han kom til ett skudd på mål i kampen.

Haugen utelatt

Lars Haugen var ikke i kamptroppen og fikk derfor ikke vokte målet for Dinamo Minsk i 1-3-tapet borte mot finske Jokerit.

Etter 27 kamper topper SKA St. Petersburg den vestlige avdelingen. Det skiller tre poeng ned til CSKA. Dinamo Minsk ligger på 6.-plass, mens Lokomotiv Jaroslavl følger på plassen bak. De åtte beste fra hver avdeling etter grunnserien går til sluttspillet. (©NTB)

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00