Jonas Holøs fikk drøyt 15 minutter på isen og spilte mest av de norske, marginalt mer enn Martin Røymark. Ole-Kristian Tollefsen spilte i underkant av fem minutter, mens målvakt Lars Haugen satt på benken da canadiske Justin Pogge fikk fornyet tillit i mål.

I den første hjemmekampen i Karlstad vant Färjestad 4-1, men onsdag ble Luleå for sterke etter at de fikk en tomålsledelse i annen periode.

Tapet betyr at Luleå leder 3-1 sammenlagt og kan ta seg til kvartfinalen med seier i neste oppgjør.

Hamar-gutten Marius Holtet spilte i Kalstad-klubben fram til i fjor. Etter å ha vært borte fra isen en lang periode, med hodeskade valgte Holtet som kjent å gi seg som hockeyspiller like før jul i fjor.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.