- Det er slik det må gjøres i mesterskapsserien, sier Solbakken før lagets tredje kamp på seks dager.
Der blir det to-tre endringer fra Ipswich-kampen onsdag. Lørdag møter Wolves Peterborough borte. Motstanderen har null poeng på seks kamper og 5-14 i målforskjell.
Nordmannen har en del "nye" spillere som skal spilles inn. Kulturforskjellene mellom briter og spillere fra andre deler av Europa, må også gjøres mindre.
- Alle kan slå alle i denne ligaen. Derfor må vi ta med oss mentaliteten fra Ipswich-kampen til denne kampen. Da får vi forhåpentlig med oss et positivt resultat, sier Wolves-visekaptein Stephen Ward, ifølge Express and Star.
Peterboroughs manager Darren Ferguson er langt unna å følge opp pappa Alex' suksess med Manchester United.
Ferguson junior spilte også 149 kamper for Wolverhampton fra 1994-99.
- Wolves kommer til å være med i opprykkskampen. De har trofaste tilhengere som reiser langt for å skape stemning som en hjemmekamp, sier Ferguson.
Tirsdag står Solbakken foran sin hittil største kamp som engelsk manager. Det er bortekampen i ligacupen mot Chelsea.
Forrige gang han var på Stamford Bridge ble det 0-0 med FC København i mesterligaen. (©NTB)
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.