Hamar-trompetisten Ole Edvard Antonsen var ikke i dårlig selskap da han debuterte som birkebeiner lørdag.

Drahjelp i verdensklassen

Som drahjelp hadde han med seg den tidligere elitesyklisten og NRK-programleder Dag Erik Pedersen, sammen med mannen som vant det aller første Birkebeinerrittet i 1993, og som har deltatt i samtlige ritt siden, Ole Kristian Silseth.

 Imponert over vangsokningen

Og de erfarne syklistene holdt ikke tilbake rosen etter den 92 kilometer

lange turen mellom Rena og Lillehammer lørdag.

- Det er ganske vanskelig å beskrive hvor imponerte vi er, her kommer det en musiker fra Hamar som omtrent setter seg på en terrengsykkel for første gang i sitt liv og sykler på rundt 3.30, sier NRK-profilen.  

Trioen kom i mål på tiden 3.36,27, og det spørs om Antonsen går for ny rekord neste år.

- Jeg perset jo i år, selv om jeg ikke har syklet før, ler han.

- Men med en så god tid spørs det om du klarer å sykle bedre neste år, legger Pedersen til. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.