Flisa - Ridabu 3-2

Flisa var klart best i første omgang. Ridabu fikk låne ballen lite og slik blir de få sjanser av. Hjemmelaget gikk til pause med en fortjent 2-0-ledelse.

I de siste 45 minuttene spilte Ridabu bare bedre og bedre. Det var fortjent at Preben Ingebretsen reduserte til 1-2 etter 69 minutter. Fem minutter senere scoret samme mann og lagene var like langt.

Ridabu var inne i en meget god periode og kjørte på og hadde fortjent ett mål til. Slik gikk det ikke. Bare minutter etter utligningen scoret hjemmelaget og alle tre poengene ble igjen i Flisa.

- Vi hadde fortjent noe bedre etter vår andreomgang. Da spilte vi god fotball. Vi hadde våre sjanser, men vi lykkes ikke. Sjøl om vi kunne tatt ett poeng, så er det ikke ufortjent at Flisa vinner. Det er bare det at det er litt ergelig å tape på den måten vi gjorde, sier trener Ole Johnny Sundt.

På Ridabu var det flere som spilte godt. En mann var hakket bedre enn de andre og det var midtbanespiller Truls Brohjem.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.