HAMAR: Pengene er bevilget til Sundethallen via idrettsrådet i Trysil.
- Det er en klar forutsetning for bevilgningen, at Nybergsund fotball får gjennomført akkordløsningen der Skatt Øst er en av de største fordringshaverne.

- Det er også en klar forutsetning at Trysil FK og Nybergsund går sammen som leietakere av hallen hvor Hanstad Eiendom er utleier. Hvis brikkene faller på plass, må en ny leiekontrakt skrives og signeres av partene, sier Svein Nordal som sitter i styret for Nybergsund Fotball. Her skal han, om alt går vegen, bidra til å bygge opp nye økonomiske kontrollrutiner i fotballklubben.

Hvordan behandling av Sundet-saken går i Skatt Øst, blir ikke klart før tidligst i løpet av onsdagen. Først etter at svaret fra Skatt Øst foreligger, kan det jobbes med å få leieavtalen på plass.

- Det begynner å haste med å få ting på plass, både med hensyn til Sundethallen og andre arrangementer. Derfor håper jeg vi har noe konkret å forholde oss til i slutten av uka, sier Svein Nordal.

Nybergsund ser et håp om å lykkes. Det betinger at Skatt Øst behandler Sundet-saken slik de behandlet Moss i fjor, der skattemyndighetene og Moss FK kom til en ordning i 12. time.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.