Sent onsdag kveld mottok HA-sporten en offisiell beklagelse fra Storhamar-spilleren som slo ned Sebastian Solberg under tirsdagens kamp på Ottestadbana.

– Jeg vil komme med en unnskyldning for det som skjedde på Ottestadbana tirsdag. Unnskyldningen går til Sebastian Solberg, til Ottestad Fotball, til Storhamar Fotball, til med- og motspillere og generelt alle som er glade i fotball. Det som skjedde i går er helt uakseptabelt. Jeg er veldig lei meg og fortvilet. Det eneste jeg kan gjøre er å beklage på det sterkeste, skrev Arberesh Vitija i en mail til HA-sporten.

betinget dom

Men selv om spilleren legger seg flat og ber om unnskyldning, er saken lagt i hendene til politiet - som har iverksatt etterforskning av saken.

2. juni ble en 34 år gammel mann dømt til 30 dagers betinget fengsel for et slag han ga til en motspiller i 2015.

Han ble også suspendert i 14 måneder av Norges Fotballforbund.

Her er noen av sakene som doms- og seksjonsutvalget har behandlet i løpet av de siste årene:

I april i 2011 ble en 19-åring sparket i hodet da han lå nede på banen. Da spillerne var på vei inn i garderoben etter kampen, ble fornærmede slått i ansiktet.

Gjerningsmannen ble utestengt fra all organisert trening i seks måneder, mens han fikk 12 måneders suspensjon fra kamp.

truet tilskuere

Mai 2011: En 14-åring ble taklet forfra av en motspill med strake bein, og etter taklingen ble han angrepet av motspilleren – som slo ham tre ganger med knyttet neve.

Spilleren fikk rødt kort av dommeren.

Og på vei av banen truet han flere tilskuere med at han skulle stikke dem, samtidig som han holdt en gjenstand i hånden.

Han ble utestengt i åtte måneder fra kamp, og han ikke fikk trene organisert på tre måneder.

Listen over slike overfall er dessverre blitt relativt lang. Og dette er bare noen av tilfellene der det har blitt gitt lange straffer og karantener.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00