Tour de Ski var førsteprioritet på ønskelista til Ring-løperen. Han var fornøyd etter verdenscuphelga på Lillehammer, men i Davos ble han slått ut av magetrøbbel, og måtte bryte tremila i skøyting.

- Det er snakk om en magebakterie, og høyst sannsynlig kommer det fra mat. Jeg trener ikke for fullt, og akkurat nå har jeg ikke noe å gjøre i Tour de Ski uansett, sier 27-åringen, som er på privat høydesamling i Davos.

Simen Sveen er førstereserve til Tour de Ski.

- Jeg håper å være klar og frisk hvis det skulle komme forfall.

I fjor var han også reserve, og da kom han inn på laget.

Her er Tour de Ski-laget:

Menn:

Martin Johnsrud Sundby (Røa), Petter Northug (Strindheim), Niklas Dyrhaug (Tydal), Didrik Tønseth (Byåsen), Anders Gløersen (Rustad), Finn Hågen Krogh (Tverrelvdal), Hans Christer Holund (Lyn), Sjur Røthe (Voss), Emil Iversen (Varden), Sondre Turvoll Fossli (Hokksund).

Kvinner:

Maiken Caspersen Falla (Gjerdrum), Therese Johaug (Nansen), Heidi Weng (BUL), Ingvild Flugstad Østberg (Gjøvik), Astrid U Jacobsen (Heming), Kari Øyre Slind (Oppdal), Ragnhild Haga (Åsen).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.