OSLO: Mats Zuccarello Aasens (bildet) ankelskade gjør ham høyst usikker til Norges OL-kvalifisering. Han skal testes helt fram til kampstart torsdag.

- Vi gjør det som er mulig for å få ham spilleklar. Det er en båndskade i ankelen og derfor vanskelig å si om han spiller eller ikke akkurat nå. Vi må ta en undersøkelse av ham nærmere kampstart, sa landslagslege Ole Fosse tirsdag.
- Er jeg ikke 100 prosent er det ingen vits å spille, sa Zuccarello Aasen til NTB.
Zuccarello Aasen har vært en stor hit i svensk ishockey og Modo. I november var imidlertid uhellet ute og han skadet den venstre ankelen. Han forsøkte et comeback i romjulen, men slo opp skaden igjen.
Han håpet å rekke OL-kvalifiseringen og han har spilt de siste kampen for Modo, men da etter å ha tatt smertestillende sprøyter. Det blir det ikke aktuelt å gjøre denne gangen. (©NTB)
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.