HAMAR: - Ingen ting er bestemt, men vi snakker om å spille hjemmekampen i Hamar OL-Amfi helgen 13.- 14. mars. For nå kommer det virkelig et storlag med mange stjernespillere til Hamar. Buducnost er nok det antatt beste laget etter russiske Zvezda Zvenigorod, mener Storhamar-trener Arne Senstad.

Helt ny opplevelse

Han gleder seg til kvartfinalekampene selv om Storhamar møter tøff motstand.
- Det skal bli moro å se hvordan vi står som lag i forhold til stjernene på det laget fra Montenegro. Dette kommer til å bli en viktig erfaring for jentene. De fikk så vidt kjent på hvordan det er å spille internasjonal håndball på bortebane mot Mios Biganos, men på Buducnosts hjemmekamper er det helt vilt. Det kommer garantert til å bli en helt ny opplevelse.

Byåsen til Frankrike

Storhamar møter Byåsen i Prestrudhallen i kveldens hjemlige serie. Trønderne har fått fransk motstand i cupvinnercupens kvartfinale. De møter Metz, som Storhamars 4. rundemotstander, Mios Biganos, har spilt jevnt mot.
Danske KIF Vejen fikk russiske Zvezda Zvenigorod, mens HC Naisa- Niš fra Serbia møter danske VfL Oldenburg.
Kampene spilles i mars, og for Storhamars del dreier det seg om hjemmekamp helgen 13.-14. mars, mens borteoppgjøret er satt opp helgen etter: 20.- 21. mars.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00