Hamar
Denne sesongen har den tidligere Danmark- og Tyskland-proffen spilt for Oppsal. Nå er hun usikker på om hun fortsetter.
- Jeg er i dialog med Oppsal, men vet ikke hva jeg gjør ennå. Jeg har sagt til dem at det er vanskelig å kombinere jobben med håndball. Jeg har egentlig sagt at jeg slutter, men vi har avtalt at jeg tar ferie nå, og så skal vi snakkes igjen. Det er vanskelig å få begge deler til å gå opp, og jeg synes det er kjedelig å gjøre ting halvveis. Men det ville vært en rar følelse å slutte også.
Hun har også vært i dialog med klubber i lavere divisjoner, men sier det enten er å slutte eller satse videre som gjelder nå.
Etter det HA-sporten erfarer lurer også Storhamar i kulissene.
- Ingen kommentar!
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.