I den første omgangen var vi vitne til fullstendig Storhamar-dominans fra start til mål. Og det startet bakerst med keeper Stine Lidén i storform. Halvveis gjennom den første omgangen hadde sisteskansen hele 70 i redningsprosent, mens hun ved halvspilt kamp endte med imponerende 60 prosent.

Nordstrand hadde ikke nubbsjanse til å holde følge, og til pause ledet Storhamar 19-6.

Fem Betina-mål

Betina Riegelhuth ble nylig tatt ut på landslaget, og mot Nordstrand viste hun hvorfor Thorir Hergeirsson har latt seg imponere. Hun klemte inn susere fra distanse, som Nordstrands sisteskanse kun hørte suset fra.

- Jeg hadde en fin dag på mandag da landslagsuttaket var klart. Hergeirsson liker skuddet mitt, så jeg prøver å komme i posisjon til å bruke den så ofte som mulig. Da er det selvsagt moro da ballene går i mål, sier Betina Riegelhuth.

- God keeper

Den andre omgangen fortsatte i samme stil. Storhamar fortsatte å kjøre på, og Nordstrand øynet nok aldri håp om poeng. Til slutt endte det med 33-17-seier til Storhamar.

- Vi fikk en veldig god start og lever egentlig på den resten av kampen. Jeg synes vi står veldig bra i forsvar. I tillegg var keeperen vår veldig god i dag, sier Riegelhuth om kollega Stine Lidén.

Storhamars storscorer endte til slutt med fem mål selv i kampen mot Nordstrand.

Ikke tenkt på medalje

Den siste tiden har Storhamar-trener Alfred Örn Finnsson lagt om Storhamars målsetning fra sølvmedalje til fjerdeplass.

- Jeg føler ikke medaljepratet har presset oss jentene. Jeg føler vi har klart å holde fokus på neste kamp hele vegen, sier Riegelhuth.

Nå gjenstår to kamper for Storhamar før seriespillet er over. Teoretisk er det fremdeles mulighet for å ta bronse.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.