Storhamar gjorde dumme feil da kampen skulle avgjøres. Og det ble de straffet for.

- Jeg synes vi gjør mye riktig, men jeg er veldig skuffet over at vi ikke holder hodet kaldt da kampen skal avgjøres, sier Storhamar-trener Alfred Ørn Finnsson.

Storhamar ledet 5-3 mot Vipers etter at Maja Jakobsen åpnet med tre scoringer, men Vipers har kommet tilbake i kampen nå.

Hjemmelaget kom først tilbake til 5-6, men de fortsatte bare og tok over føringen slik at de gikk opp i 7-6. Da tok Storhamar time out etter at det var de som hadde ført kampen i åpningsminuttene.

Storhamar kom tilbake på 7-7, men så scoret Vipers tre strake mål, før Storhamar igjen slo tilbake med scoringer av Binger, Riegelhuth, Folkvord og Jakobsen. 

Weigelt og Knippenborg sendte likevel hjemmelaget opp i 13-11.

Ellen Marie Folkvord reduserte imidlertid i sluttminuttet, slik stillingen er 13-12 til Vipers ved pause.

Vipers sin offensive forsvarsformasjon 3-2-1 har overrasket Storhamar. Særlig Betina Riegelhuth sliter med å komme til sin rett.

I andre omgang kom Vipers best i gang og hadde en tomålsledelse, men Storhamar kom tilbake gjennom Maja Jakobsen som utlignet til 16-16.

Mål av både Folkvord og Malene Aambakk gjorde at Storhamar gikk opp i 18-17.

Lene Binger scoret deretter to mål og sendte Storhamar opp i 20-18.

Etter dette ble det mer og mer Vipers. Med 7-2 fra 15 til 25 minutter tok de tilbake ledelsen til 25-22.

Vipers viste heller ingen nåde i sluttminuttene og økte bare avstanden ned til Storhamar. Kampen endte til slutt 28-23.


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.