Storhamars daglige leder har nemlig merket seg en artikkel i Østlandsposten der det kommer fram at håndballparets kontrakt går ut etter denne sesongen.
- Jeg synes fremdeles håndball er veldig gøy, og har lyst til å spille mer. Jeg ser for meg å holde på i hvert fall to år til. Men jeg har ikke fått et konkret kontraktsforslag fra Larvik ennå, derfor er det vanskelig å si noe om en forlengelse. Larvik har signalisert at de ønsker meg videre. Men samtidig vil det være interessant å se på tilbud som andre eventuelt kommer med, sier Gro Hammerseng-Edin til avisa Østlandsposten.

Ønsker å ta en prat

- Vi ville være hjelpeløse ledere om vi ikke forsøkte å få en prat med Anja og Gro for å høre hvor landet ligger, sier Storhamars daglige leder Erik Stensrud.
Han var i forhandlinger med paret for to år siden, men da valgte jentene som kjent Larvik.
Nå vil han igjen undersøke hvilke tanker Gro og Anja gjør seg om å spille for Storhamar.
- Vi mener vi ga dem et økonomisk attraktivt tilbud, og jeg fikk følelsen av at det ikke strandet på økonomien. Det sportslige veide nok mest for to år siden, sier Erik Stensrud. Da hadde Storhamar fått med seg eksterne investorer til å ta det økonomiske ved å hente duoen til Hamar.
- Skulle det bli aktuelt denne gangen, er det et såpass stort løft at vi også nå må ha med eksterne investorer, sier Stensrud.
Anja Hammerseng-Edin sier at hun har valgt å ikke si noe til noen om neste sesong akkurat nå.
- Vi går inn i en hektisk hånballperiode og ønsker å konsentrere oss om det, sier hun.
- Hva med Storhamar?
- Jeg har ikke hørt noe, men vi prater med alle klubber som tar kontakt, sier Anja.
Etter at de tok avgjørelsen for to år siden, ga Anja uttrykk for at Storhamar kunne være et alternativ i framtiden.
- Jeg har hatt fire fantastiske år i Storhamar, og har bare godt å si om Hamar. Vi har hus på Gjøvik, og Gro har familie her, så vi tenker jo å flytte tilbake en gang. Da vil Storhamar absolutt være et alternativ for meg, sa hun i 2012.
I dag sier Anja til HA-sporten:
- Vi trives på Gjøvik og har et godt nettverk der, men om vi flytter dit etter hvert, vil være avhengig av jobbmuligheter, sier Anja, som i kveld møter Storhamar.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00