HAMAR: Etter skulderskaden har det vært litt opp og ned med spilletid for Hamar-jenta Rannveig Haugen (27) i HC Leipzig.
Etter to år i Esbjerg og halvannet år i Leipzig går kontrakten hennes med det tyske topplaget ut etter denne sesongen. Hva som skjer etter det, vet hun ennå ikke.
- Jeg er i tenkeboksen, og har ikke bestemt meg om jeg skal fortsette å spille i utlandet eller reise hjem, sier Haugen, som har begynt å snakke med sin danske agent om framtiden.
- Jeg har snart lyst til å bruke utdannelsen min ved siden av håndballen også, sier hun.
- Er Storhamar førstevalget hvis du reiser hjem til Norge?
- Jeg må se på helheten, og om jeg skal bo i Hamar eller ei. Men Storhamar er et alternativ hvis jeg reiser hjem, sier hun.
- Vi har snakket sammen tidligere, men hvis Rannveig vurderer å komme hjem, må vi ta en prat. Rannveig var en sentral spiller for Storhamar, og vil være det hvis hun vil spille for oss igjen, sier Arne Senstad.
- Jeg har hatt god kontakt med Storhamar hele vegen, og kommer sikkert til å snakke med dem før jeg tar en avgjørelse. Men først må jeg finne ut om jeg skal hjem eller ei, sier Rannveig Haugen til HA-sporten.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.