HAMAR: I dag ble det klart at Bent Svele mandag sa opp jobben sin i tippeselskapet Unibet. Svele måtte som kjent slutte som assistenttrener i Storhamar på grunn av at jobben hans kom i konflikt med Norsk Tipping som er Storhamars hovedsponsor.

Les også: Svele fortsetter i TV 2.

Men nå når han slutter, tyder mye på at han kan komme tilbake til sin opprinnelige stilling.

- Det er interessant at han sagt opp, sier Grete Torpen som er styreleder i Storhamar.

Hun hadde imidlertid ikke pratet med Svele etter at han sa opp stillingen og kunne heller ikke si konkret om Svele ville begynne i jobben sin igjen.

- Vi kommer tilbake til det, sier hun.

- Men Svele er vel interessant for Storhamar?

- Bent Svele er en storhet i norsk håndball. Selvsagt er han interessant, sier Torpen.

h-a.no kom i kontakt med Svele ute på formiddagen tirsdag. Da hadde han hatt en hektisk dag.

- Det har gått litt om hverandre i dag, sier Svele.

- Kommer du tilbake til jobben som assistenttrener i Storhamar?

- Jeg kommer til å ta en samtale med Grete Torpen i kveld eller i morgen, så får vi se hva som skjer, sier Svele.

Han forteller at det er med blandede følelser han nå har sagt opp en jobb han trivdes med. Årsaken til at han sa opp var at Unibet havnet i konflikt med TV 2 i forholdt til webrettigheter for italiensk fotball.

At Svele sier opp jobben i Unitbet og sannsynligvis kommer tilbake til Storhamar, betyr imidlertid ikke at han vil stoppe å ha meninger om Norsk Tipping og spillmonopolet.

- Jeg skifter ikke mening selv om jeg slutter i Unibet. Etter min mening bør idrett finansieres over statsbudsjettet, så kan spill være en av inntektene staten kan bruke i budsjettet, sier Svele.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.