Kristin Høybakken er klar på at det er elitespill som er målet, men at det kan være greit med kamptrening i 2. divisjon.
- Det er alltid bra å ha den muligheten, men det er treneren som tar det med oss, og diskuterer hva som er lurt. Det er viktig for meg at det ikke blir for mye reisebelastning i tillegg til trening og skole, sier Kristin Høybakken.
Selv om hun satt 60 minutter på benken mot Oppsal onsdag, men hun lar seg ikke stresse. Kristin er glad for at det ikke ble rekruttkamp torsdag:
Jeg er bare 18 år, og har mange år foran meg, og stresser foreløpig ikke. Oslo og kamp mot Nordstrand torsdag hadde passet dårlig i forhold til dagsprogrammet den dagen.
- Hvordan er nivået i 2. divisjon i forhold til å nærme seg eliteseriespill?
- Det er klart det er et lavere nivå, men noen ganger er også kamptrening viktig.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.