HAMAR: Lillehammer fordi Hamar OL-Amfi, det eneste alternativet i Hedmark-regionen som kunne være egnet for et slikt arrangement, er opptatt 1., 2. og 3. mai med Anjazz.

Norges Håndballforbund krever at det kan spilles to kamper samtidig i sluttspillet og de krever også at det er en tilskuerkapasitet på minst 2.000 plasser.
- Derfor tok jeg kontakt med Olympiaparken i Lillehammer og fikk en avtale med dem om vi skulle være så heldig å bli tildelt arrangementet, sier daglig leder i Storhamar Håndball, Svein-Erik Edvartsen.
Edvartsen har også hatt sonderinger ute i eget arrangementskorps i tilfelle Storhamar ikke skulle komme til sluttspillet.
- I verste fall kan vi bli stående med et sluttspill der Storhamar og Elverum ikke er med, selv om jeg på bakgrunn av prestasjonene på håndballbanen det siste året, ikke tror faren for at vi ikke skal bli representert, er overhengende. For sikkerhets skyld, skal jeg ta en samtale både med Arne Senstad og Christian Berge, ler Edvartsen.
Det er ikke forbundet med noen økonomisk risiko å ta på seg arrangementet. Arrangørene får 75.000 kroner for å ta jobben. Norges Håndballforbunds betaler alle utgifter til innkvartering etc.
- Gevinsten for oss er å sette Region Innlandet på kartet og å vise Håndball-Norge at vi har kapasitet også på arrangementssiden, sier Svein-Erik Edvartsen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.