OSLO: - Betina er en ung og spennende tovegsspiller som jeg kan tenke meg i Storhamar, sier Arne Senstad til HA-sporten.

Storhamar har sendt brev til Bækkelaget på skytteren, og Betina selv er klar over henvendelsen.
- Interessert?
- Jeg skal ikke si nei, men nå har jeg fullt fokus på Bækkelaget. Vi har en seriekamp igjen, og vi skal jobbe knallhardt for å greie oss i eliteserien mot Gjøvik og Vardal lørdag, sier Betina.
- Men Storhamar er et bra lag, som jeg vurderer på linje med andre.
- Er du flyttbar, da?
- Er alltids det, men nå skal vi først sikre plassen med Bækkelaget, så får vi se, sier jenta fra Ski.
Hun forteller at det er flere klubber som har kommet med henvendelse, men hvilke klubber og hvor mange det er, vil hun holde for seg selv.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.