HAMAR: Storhamar Håndball ønsker å gå nye veier også på trenersiden.
- Vi er i dialog med Tormod Steen fra Elverum, og Arne, Bent og jeg skal ha ha et møte med ham snart. Det er med tanke på en rolle som keepertrener, noe vi ikke har hatt før, sier sportslig leder Atle Bronkebakken.
Han mener det vil gi klubben en ny dimensjon i keeperarbeidet.
- Vi har to unge, lovende keepere, og det er fint å kunne gi dem oppfølging fra noen som har stått i buret selv. Det er snakk om en-to dager i uka, og at han kan gi målvaktene faglig påfyll. Det kan også bli aktuelt med noen samlinger, sånn at vi også kan utnytte det nedover i systemet. Vi håper veldig at vi kan få på plass en avtale etter hvert, sier Atle Bronkebanken til HA-sporten.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.