- Sluttspillet har vært oppe på et medlemsmøte, og det ble sendt en enstemmig innstilling til håndballforbundet, sier daglig leder i Norsk Topphåndball, Hein W. Barthold.

Internasjonale terminlister gjør at lag en og to går direkte til semifinalen som før, mens de fire neste lagene går til kvartfinale.

- Her velger det laget som blir nummer tre i serien, å spille mot lag fem eller seks, mens seriefireren får det som er til overs. Her blir det snakk om hjemme- og bortekamp, sier Barthold.

Nye valg i semifinalen

I semifinalen kommer seriemesteren og lag nummer to inn i sluttspillet, og da er det seriemesteren som får velge motstander.

- Dette er forslaget fra klubbene. Denne sesongen har vi hatt åtte lag i sluttspillet med kvartfinalepuljer på tre. Dette ønsker klubbene å gå bort fra, sier Barthold.

Erik Stensrud i Storhamar mener dette er eneste mulighet i forhold til generalterminplanen.

- Det er ikke optimalt, for strengt tatt burde også lag en og to være med i kvartfinalen. Ellers synes jeg dette er en grei variant, sier Stensrud.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.