HAMAR: Åtte av årets Storhamar-spillere har kontrakter som løper videre etter denne sesongen, mens ni i A-stallen har kontrakter som går ut.

Arne Senstad sier til HA-sporten at han ønsker å ha med alle spillerne videre, men får ikke innfridd ønske sitt når det gjelder Heidi Tjugum. I gårsdagens HA slo hun fast at hennes karriere er over etter sesongen.

Har startet
Bertil Pålsrud og Arne Senstad i Storhamars sportslige ledelse er så smått i gang med å snakke med spillerne som ikke har kontrakter for 2009/10-sesongen.

Det gjelder Izabela Duda, Daria Boltromiuk, Kamilla Sundmoen, Inger Senstad. Tove Elisabeth Rise, Anette Linaker Olsen, Marte S. Johansen, Linn Westby Pedersen og Heidi Tjugum.
- I utgangspunktet ønsker jeg å ha med alle videre, men det er jo ikke alltid jeg får det som jeg vil heller, sier Arne Senstad.
- Det kan jo dukke opp skole og slike ting, og vi har flere spillere i studiealderen. Men det er ingen som har signalisert at de skal slutte, sier Senstad.
Heidi Tjugum har gjort det klart at hun ikke blir med etter inneværende sesong. Storhamar-treneren har troen på Stine Lidén, men ønsker å hente en mer rutinert målvakt i spann med Stine.

Izabela Duda
Scoringsmaskinen Izabela Duda fortalte HA-sporten etter kampen mot Stabæk at hun og mannen hadde snakket om å bli en større familie etter hvert.

- Ingen ting er klart, og ingen ting er bestemt, men kanskje kan jeg signere for Storhamar og komme tilbake etter ett år, sa Izabela Duda til HA-sporten.
- Jeg har snakket med Iza, og både hun og Daria Boltromiuk har signalisert at de vil være i Hamar, sier Storhamar-treneren, som også vet at det er andre klubber som kan tenke seg klubbens toppscorer.
- Må du erstatte Iza hvis hun reiser eller tar et friår?
- Det gjorde jeg i sommer med Betina Riegelhuth og flere av de andre nye spillerne. Men det er bare én Iza, og det er ikke sikkert vi klarer hente inn en spiller av samme kaliber, sier Senstad, som naturlig nok er interessert i å få klarlagt hvilke spillere han kan ha på banen neste sesong.

Par forsterkninger
Treneren ønsker seg et par forsterkninger, og ser muligheten til å hente inn andre spillertyper enn Storhamar har i dag.

Senstad synes det er vanskelig å være veldig konkret i ønskene akkurat nå. Først vil han ta ei runde med spillerne for å få fastslått hvem som blir med videre.
- Men det er fortsatt et stort utviklingspotensial i de spillerne vi har, og det er ikke sikkert vi har muligheter til å hente inn så mange nye heller, sier Arne Senstad til HA-sporten.
De som har kontrakter også etter inneværende sesong, er: Marita Brennodden, Anja Edin, Lise Løke, Maja Jakobsen, Guro Jakobsen, Trine Haugstad, Betina Riegelhuth og Stine Lidén.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.