Allerede opprykksklare og før kampen ubeseirede Storhamar skulle fortsette seiersrekka og feire opprykket med en deilig hjemmeseier over tabelltoer Stabæk i seriefinalen.

Slik gikk det ikke. Stabæk løp ifra gultrøyene etter hvilen, vant fortjent 29-21 og minket tabelltopp Storhamars luke til tre poeng. 

- Vi er ikke gode nok i dag i alle mulige faser. Vi klarer ikke å stå imot, og vi klarer ikke å stå sammen, sier Linn-Marie Birkeland, som vendte tilbake til parketten fra skade med sju scoringer.

I videointervjuet øverst på siden slakter Birkeland eget lag, før hun nekter for at gultrøyene har skrudd av etter at opprykket ble sikret.

Aambakk sentral

Storhamars opptreden endte i Birkeland-slakt, men det var vertene som åpnet best. Anført av en skuddvillig Malene Aambakk tok Storhamar tak i oppgjøret, og da 13 minutter var spilt, hadde fire Aambakk-susere sørget for en oppskriftmessig 6-4-ledelse.

Da Aambakk ble knetaklet på vei igjennom ti minutter senere og måtte forlate banen med en ispose rundt venstrelåret, var Storhamar fortsatt foran med to.

Etter Aambakk-skaden sa det stopp. Storhamar fant ingen offensive åpninger, og før pausesignalet gikk i Boligpartner Arena, hadde Bærums-laget kommet helt à jour. Stillingen var 14-14 ved sidebyttet. 

svak andreomgang

Aambakk ristet av seg skaden i garderoben og var tilbake på parketten etter pause, men Stabæk-dominansen fortsatte likevel. Da 41 minutter var unnagjort, lot en Lise Binger feil Stabæk løpe inn 19-15, og et helt fantasiløst Storhamar-lag hadde kun scoret ett mål etter pause.

Regina Guldbrandsen i Stabæk-buret slapp bare sju baller forbi seg i andre omgang, mens Storhamar-keeperduo Stine Lidén og Maria Jektvik Aarstad måtte hente 15 baller ut av nettet. Stabæk vant dermed fortjent 29-21 etter en ytterst svak andreomgang.

Med fire serierunder igjen har Storhamar en luke på tre poeng ned til tabelltoer Stabæk.

Onsdag i neste uke møter Storhamar Gjerpen i Skienshallen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.