HAMAR: Siden Larvik og Byåsen er klare for enten direkte plass eller kvalifisering til Champions League kommende sesong, får Storhamar nå plassen i cupvinnercupen, som best i innbyrdes oppgjør av de tapende semifinalistene.

Det var imidlertid en spennende kamp i Prestrudhallen, der Storhamar ikke avgjorde duellen før det var mindre enn fire minutter igjen av kampen.

 

Storhamar han ikke helt med i starten av kampen, og Stabæk gikk rett opp i en 5-2-ledelse fra avkast. Kamilla Sundmoen klarte imidlertid å få fart på angrepet til gultrøyene, og scoret fem mål på rad i Prestrudhallen, til 7-7.

Etter det ga aldri Arne Senstads jenter fra seg overtaket i kampen. Storhamar ledet 17-13 til pause, og fikk en god start på andre omgang. Nå var det Anja Edins tur til å score tre mål på rad, og hjemmelaget ledet 23-15 før gjestene reduserte med et par mål, til 25-20. Det sto 28-20 før gjestene våknet for alvor, og plasserte to frimerker mot Storhamar-spillerne. Da Linn J. Sulland satte inn 26-30 på et straffekast etter 55.29, så det ut til at Stabæk kunne knipe plassen.

Hjemmelaget stengte imidlertid igjen i forsvar, og vant de siste fire minuttene 3-0. Lise Løke og 2x Betina Riegelhuth på straffekast sørget for målene.

Du kan lese alt om kampen i torsdagens papirutgave av HA.

 

Etter Tertnes-seier mot Njård, blir det nå vanskelig for Storhamar å ta medalje denne sesongen. Bergenserne ligger fire poeng foran med tre serierunder igjen.

Toten kan ikke lenger berge plassen i årets eliteserie, uten å gå vi kvalifisering. Også det blir tøft, siden Levanger må tape alle sine resterende tre kamper for at Toten skal overleve.

 

Øvrige resultater i denne runden:

Bækkelaget – Våg 18-29, Gjerpen – Larvik 26-37, Levanger – Byåsen 19-33, Njård – Tertnes 26-29, Toten – Nordstrand 16-32.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.