Bent valgte oss. Personlig skjønner jeg godt det valget. Helt innerst inne er vi ganske så herlige når vi først går inn for det. Og det gjorde vi virkelig da Bent returnerte.

Tydelig inspirert av TVNorges «Ungkaren» stilte vi oss opp på rekke med en rose hver i hånda og en etter en møtte vi Bent med en god klem og spørsmålet: Do you accept this rose? For oss jenter falt dette helt naturlig. For Arne derimot ble dette litt vanskelig. Han var tydelig glad for at Bent var tilbake, men dette med å gi rose til en annen mann ble nok litt for klissete for sjefen sjøl. Han strakk seg derimot til en klem - en klem som var skremmende lik den Jens Stoltenberg og Trond Giske delte for en stund tilbake.

Tilgivelser
Etter denne varme velkomsten bar det rett ut i hallen der vi hadde Maa trening. Og i den forbindelse skylder nok Storhamar Håndball kjærestene våre en aldri så liten unnskyldning. Maa er en form for kampsport og vi fikk en solid instruksjon i selvforsvar. Dette ga jentene mersmak, og det var flere som gledet seg til å komme hjem for å teste ut disse grepa på sine uskyldige og intetanende utkårede. Derfor - SORRY. Minner samtidig om at julen er en høytid for tilgivelse. Og det store granmordet - også kjent som julen nærmer seg jo med stormskritt. Og det er tydelig at våre trenere liker å være forberedt. Treningene nå består av løp, løp og mer løp. Er juleribba så skremmende?
Bridget Jones
Gutta er i allefall med på alle øktene selv, bortsett fra Reidar da, som av og til prioriterer damenes aften - noe vi jenter ikke engang vet hva er. Og det er nok med skrekkblandet fryd at de nå sender oss spillere hjem med noen dager egentrening. De har i allefall satt opp løpetest på planen 2. nyttårsdag. Med dette på tapetet vet alle at det lønner seg å være i seng før 23.00 nettene før. Så kjære spaltelesere: Kos dere på nyttårsaften, og ikke tenk på oss. Vi sitter hjemme i sofaen og synger med til sangen ALL BY MYSELF, som selvsagt blir kjørt til maks på volumknappen. Dette skjer selvsagt mens vi spiser is direkte fra boksen, og har på oss joggings og raggsokker. Og jeg som trudde Bridget Jones bare var en rollefigur... (Hvis Arne leser dette, er forresten «is direkte fra boksen» Grenland-slang for «vannmelon».)
Nyttårsforsetter
Så mens jeg på nyttårsaften koser meg med vannmelonen min, går tankene til dere stakkarene som MÅ gjennom en feiring med venner og raketter. Pass dere også for maten denne dagen. Jeg vet om flere som har våknet opp 1. nyttårsdag med dårlig mage og hodepine…

Og midt i all hodepinen kan det være greit å gå gjennom nyttårsforsettene du har satt deg kvelden i forveien. Og nettopp dette med nyttårsforsetter fascinerer meg. Det er ordentlig stilig at folk én gang i året forstår at de har makt over sitt eget liv. Bent er en av dem som har forstått at forsettene bør være oppnåelige. Derfor lyder nyttårsforsettet til mr. Svele i år som følger: - Jeg skal IKKE løpe New York-maraton. Ønsker dere alle en god jul og godt nyttår!
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00