VIBORG: Kristine Lunde Borgersens VM-håp er syltynt. Klubbtreneren tror ikke hun deltar i Kina.

- Jeg forstår om det blir holdt en plass åpen for henne til nærmere VM. Norsk suksess der vil bli lettere med henne. Men jeg tror dessverre ikke hun blir klar, sier Viborg-trener Jakob Vestergaard til NTB.
- Knærne hennes er bare blitt litt bedre, men det er også snart VM-tid. Men skulle hun bli frisk og få ja fra vårt medisinske team, reiser hun til VM.
Lunde Borgersen har i flere måneder slitt med kneproblemer og trent mye alternativt.
VM-uttaket offentliggjøres 3. november. - Jeg vet ikke nå om jeg tar ut alle 16 spillere eller ikke da. Det kan skje mye på en uke, sier Thorir Hergeirsson til NTB.
Gro Hammerseng, Katja Nyberg og Gøril Snorroeggen er uaktuelle denne gangen.
Norge vant OL og EM overlegent i fjor. Det skjedde etter seirer mot Russland og Spania.
Denne gangen er laget én av tre-fire gullkandidater i VM. Flere andre toppnasjoner sliter med skadde nøkkelspillere og nykomponerte lag.
VM spilles i perioden 5.- 20. desember. (©NTB)
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.