HAMAR: Det kommer til å bli et nytt ekstraordinært årsmøte i Storhamar om en 14 dagers tid. Da håper Jan Åge Haug at han har fått svar fra forbundet:
- Vi håper på et møte med forbundet snarest, og vi venter på svar fra dem før vi gjør noe ytterligere, forteller han.
Styret begrunnet regnskapet med at de heller ville gi det riktige bildet av den økonomiske situasjonen framfor å få en penere egenkapital med det de beskrev som fantasitall.
- Vi føler at vi har gjort det vi kan for å rydde opp i dette, og nå er det bare opp til forbundet og vurdere det. Jeg håper de ser på 2010 i stedet for å bruke et firkantet regelverk.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.